Huizenmarkt Broekdijk en omgeving in Holtheme (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broekdijk

Woningmarkt Broekdijk

Broekdijk is een straat in de plaats Holtheme binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekdijk in Holtheme. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 684.056
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Broekdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekdijk is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broekdijk.

Woningen recent verkocht in Broekdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Broekdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekdijk. Een eengezinswoning in Broekdijk komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekdijk

In Broekdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broekdijk
Binnenring: Nederland

Broekdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Broekdijk

Wil je een huis kopen in Broekdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broekdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broekdijk. Zoek je huurwoning in Broekdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broekdijk

Starterswoningen in Broekdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broekdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broekdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broekdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekdijk is 1.086 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.404 euro).

Leeftijden Broekdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Broekdijk in Holtheme

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Broekdijk te Holtheme.

Adres Postcode Status
Broekdijk 2 7787 EN Niet beschikbaar