Huizenmarkt Verspreide huizen Bruchterveld in Bruchterveld (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Bruchterveld

Woningmarkt Verspreide huizen Bruchterveld

Verspreide huizen Bruchterveld is een buurt in de wijk Bruchterveld en plaats Bruchterveld binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 1.105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bruchterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.199 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 605.199
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bruchterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bruchterveld is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bruchterveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Bruchterveld.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bruchterveld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bruchterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bruchterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bruchterveld. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Bruchterveld komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bruchterveld

In Verspreide huizen Bruchterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Bruchterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Bruchterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Bruchterveld
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Bruchterveld waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Bruchterveld

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bruchterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bruchterveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bruchterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bruchterveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Bruchterveld. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bruchterveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bruchterveld

Starterswoningen in Verspreide huizen Bruchterveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bruchterveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bruchterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Bruchterveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Bruchterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bruchterveld is 3.128 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.691 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Bruchterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bruchterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bruchterveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bruchterveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruchterveld in de gemeente Hardenberg.

Bruchterveld Kern Verspreide huizen Bruchterveld

Alle straten van Verspreide huizen Bruchterveld

Verspreide huizen Bruchterveld bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.