logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Bruchterveld in Bruchterveld

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg

Verspreide huizen Bruchterveld is een buurt in de wijk Bruchterveld en plaats Bruchterveld binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 1.095 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bruchterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 610.509 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 610.509
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bruchterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bruchterveld is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bruchterveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Bruchterveld.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bruchterveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bruchterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bruchterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bruchterveld. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Bruchterveld komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bruchterveld

In Verspreide huizen Bruchterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Bruchterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Bruchterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg

Starterswoningen in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bruchterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bruchterveld.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bruchterveld Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Bruchterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bruchterveld is 3.837 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Bruchterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bruchterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bruchterveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bruchterveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruchterveld in de gemeente Hardenberg.

Bruchterveld Kern Verspreide huizen Bruchterveld

Alle straten van Verspreide huizen Bruchterveld

Verspreide huizen Bruchterveld bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.