Huizenmarkt Centrum Saneringsgebied in Hardenberg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Centrum Saneringsgebied

Woningmarkt Centrum Saneringsgebied

Centrum Saneringsgebied is een buurt in de wijk Hardenberg en plaats Hardenberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 19.385 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Saneringsgebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 295.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 295.380
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Centrum Saneringsgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum Saneringsgebied is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum Saneringsgebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum Saneringsgebied.

Woningen recent verkocht in Centrum Saneringsgebied

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Saneringsgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum Saneringsgebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum Saneringsgebied. Een galerijflat in Centrum Saneringsgebied komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum Saneringsgebied

In Centrum Saneringsgebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum Saneringsgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum Saneringsgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Centrum Saneringsgebied
Binnenring: Nederland

Centrum Saneringsgebied waar ligt dat?

Woningen te koop Centrum Saneringsgebied

Wil je een huis kopen in Centrum Saneringsgebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum Saneringsgebied . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum Saneringsgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum Saneringsgebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Centrum Saneringsgebied. Zoek je huurwoning in Centrum Saneringsgebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Centrum Saneringsgebied

Starterswoningen in Centrum Saneringsgebied zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum Saneringsgebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum Saneringsgebied zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Centrum Saneringsgebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Centrum Saneringsgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum Saneringsgebied is 3.271 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.760 euro).

Leeftijden Centrum Saneringsgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum Saneringsgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum Saneringsgebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum Saneringsgebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Hardenberg in de gemeente Hardenberg.

Overig Stad Hardenberg Industriegebied Norden en Hazenbos Heemse-Oost Heemsermars Heemse-West Heemserbos Baalder Baalderveld Marslanden Centrum Saneringsgebied

Alle straten van Centrum Saneringsgebied

Centrum Saneringsgebied bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.