Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudenbosch-Centrum in Oudenbosch

Begrijp de huizenprijzen in Oudenbosch-Centrum Halderberge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudenbosch-Centrum Halderberge

Oudenbosch-Centrum is een buurt in de wijk Oudenbosch en plaats Oudenbosch binnen de gemeente Halderberge. Deze buurt telt volgens het CBS 13.075 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.090 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 422.090
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oudenbosch-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudenbosch-Centrum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudenbosch-Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudenbosch-Centrum.

Woningen recent verkocht in Oudenbosch-Centrum

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenbosch-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudenbosch-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudenbosch-Centrum. Een eengezinswoning in Oudenbosch-Centrum komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudenbosch-Centrum

In Oudenbosch-Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudenbosch-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudenbosch-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oudenbosch-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oudenbosch-Centrum vergeleken met de Halderberge en Nederland.

Huizenprijzen in Oudenbosch-Centrum Halderberge

Starterswoningen in Oudenbosch-Centrum Halderberge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudenbosch-Centrum Halderberge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudenbosch-Centrum Halderberge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudenbosch-Centrum Halderberge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudenbosch-Centrum Halderberge

Wil je een huis kopen in Oudenbosch-Centrum Halderberge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudenbosch-Centrum Halderberge . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudenbosch-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudenbosch-Centrum.

Bekijk alle koopwoningen in Oudenbosch-Centrum Halderberge. Zoek je huurwoning in Oudenbosch-Centrum Halderberge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudenbosch-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudenbosch-Centrum is 3.307 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.621 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudenbosch-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudenbosch-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oudenbosch-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oudenbosch-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Oudenbosch in de gemeente Halderberge.

Oudenbosch-Centrum Pagnevaart Velletri Spui Albano Verspreide huizen Kuivezand en omgeving Verspreide huizen ten noorden van Oudenbosch Verspreide huizen ten zuiden van Oudenbosch

Alle straten van Oudenbosch-Centrum

Oudenbosch-Centrum bestaat uit 77 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.