Stationsstraat in Oudenbosch

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stationsstraat

Een eerste blik op Stationsstraat

Stationsstraat is een straat in de plaats Oudenbosch binnen de gemeente Halderberge . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stationsstraat in Oudenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 139.919 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 139.919
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Stationsstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stationsstraat is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stationsstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stationsstraat.

Woningen recent verkocht in Stationsstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stationsstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stationsstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stationsstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stationsstraat. Een herenhuis in Stationsstraat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Stationsstraat

In Stationsstraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stationsstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stationsstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stationsstraat
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stationsstraat

Wil je een huis kopen in Stationsstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stationsstraat. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stationsstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stationsstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stationsstraat.

Huizenprijzen in Stationsstraat

Starterswoningen in Stationsstraat zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stationsstraat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stationsstraat zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stationsstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stationsstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stationsstraat is 1.571 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stationsstraat is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stationsstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stationsstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Stationsstraat in Oudenbosch

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Stationsstraat te Oudenbosch.

Adres Status Woonoppervlakte Perceeloppervlakte
Stationsstraat 3 Niet beschikbaar 175m2 298m2
Stationsstraat 1 Niet beschikbaar 100m2 143m2
Stationsstraat 9 Niet beschikbaar 157m2 n.v.t.
Instellingen zijn opgeslagen