Huizenmarkt Leimuiderbrug in Leimuiderbrug (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leimuiderbrug

Woningmarkt Leimuiderbrug

Leimuiderbrug is een buurt in de wijk Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug en plaats Leimuiderbrug binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 760 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 705.583 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 705.583
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Leimuiderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leimuiderbrug is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leimuiderbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leimuiderbrug.

Woningen recent verkocht in Leimuiderbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leimuiderbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leimuiderbrug. Een eengezinswoning in Leimuiderbrug komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leimuiderbrug

In Leimuiderbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leimuiderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leimuiderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leimuiderbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leimuiderbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leimuiderbrug vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Leimuiderbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Leimuiderbrug

Wil je een huis kopen in Leimuiderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leimuiderbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leimuiderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leimuiderbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leimuiderbrug. Zoek je huurwoning in Leimuiderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leimuiderbrug

Starterswoningen in Leimuiderbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leimuiderbrug zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leimuiderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leimuiderbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leimuiderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leimuiderbrug is 5.447 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.223 euro).

Leeftijden Leimuiderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leimuiderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leimuiderbrug

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leimuiderbrug. De buurt zelf valt binnen de wijk Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug in de gemeente Haarlemmermeer.

Burgerveen Leimuiderbrug Weteringbrug

Alle straten van Leimuiderbrug

Leimuiderbrug bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.