Alle woningmarktinfo Bloemenbuurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bloemenbuurt

Een eerste blik op Bloemenbuurt

Bloemenbuurt is een buurt in de gemeente Haarlem. Deze buurt telt volgens het CBS 5.605 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 704.389 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 704.389
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Bloemenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemenbuurt is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemenbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemenbuurt.

Woningen recent verkocht in Bloemenbuurt

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemenbuurt. Een portiekflat in Bloemenbuurt komt het meest (49%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemenbuurt

In Bloemenbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bloemenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bloemenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bloemenbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bloemenbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bloemenbuurt vergeleken met de Haarlem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bloemenbuurt

Wil je een huis kopen in Bloemenbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bloemenbuurt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemenbuurt.

Zoek je huurwoning in Bloemenbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bloemenbuurt.

Huizenprijzen in Bloemenbuurt

Starterswoningen in Bloemenbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bloemenbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bloemenbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bloemenbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bloemenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemenbuurt is 4.723 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.541 euro).

Leeftijden Bloemenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bloemenbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bloemenbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Duinwijk in de gemeente Haarlem.

Veldzigt Bloemenbuurt Ramplaankwartier Tuinbouwgebied-noord Tuinbouwgebied-zuid Oosterduin

Alle straten van Bloemenbuurt

Bloemenbuurt bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen