Huizenprijzen en de huizenmarkt Helpman in Groningen

Begrijp de huizenprijzen in Helpman Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Helpman Groningen

Helpman is een buurt in de wijk Helpman e.o. en plaats Groningen binnen de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 19.190 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helpman. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 339.569 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 339.569
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Helpman

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helpman is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helpman moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Helpman.

Woningen recent verkocht in Helpman

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helpman. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helpman.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helpman. Een benedenwoning in Helpman komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helpman

In Helpman wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Helpman

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Helpman (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Helpman

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helpman vergeleken met de Groningen en Nederland.

Huizenprijzen in Helpman Groningen

Starterswoningen in Helpman Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helpman Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helpman Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Helpman Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Helpman Groningen

Wil je een huis kopen in Helpman Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helpman Groningen . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helpman alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helpman.

Bekijk alle koopwoningen in Helpman Groningen. Zoek je huurwoning in Helpman Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Helpman

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helpman is 3.422 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.430 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Helpman

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helpman vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Helpman

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Helpman. De buurt zelf valt binnen de wijk Helpman e.o. in de gemeente Groningen.

Sterrebosbuurt Coendersborg Klein Martijn Villabuurt Helpman De Wijert De Wijert-Zuid

Alle straten van Helpman

Helpman bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.