Alle woningmarktinfo Helpman

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Helpman

Een eerste blik op Helpman

Helpman is een buurt in de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 19.190 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Helpman. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 323.057 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 131
Gemiddelde vraagprijs € 323.057
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Helpman

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helpman is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helpman moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Helpman.

Woningen recent verkocht in Helpman

Er zijn recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helpman. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helpman.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helpman. Een benedenwoning in Helpman komt het meest (36%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helpman

In Helpman wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Helpman

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Helpman (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Helpman
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Helpman

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helpman vergeleken met de Groningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Helpman

Wil je een huis kopen in Helpman? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helpman . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helpman alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helpman.

Zoek je huurwoning in Helpman? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Helpman.

Huizenprijzen in Helpman

Starterswoningen in Helpman zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Helpman zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helpman zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Helpman? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Helpman

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helpman is 2.750 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.519 euro).

Leeftijden Helpman

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helpman vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Helpman

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Helpman. De buurt zelf valt binnen de wijk Helpman e.o. in de gemeente Groningen.

Sterrebosbuurt Coendersborg Klein Martijn Villabuurt Helpman De Wijert De Wijert-Zuid

Alle straten van Helpman

Helpman bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen