logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Riel in Riel

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Riel Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Riel Goirle

Verspreide huizen Riel is een buurt in de wijk Verspriede huizen Riel en plaats Riel binnen de gemeente Goirle. Deze buurt telt volgens het CBS 230 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Riel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.670 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 708.670
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Riel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Riel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Riel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Riel.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Riel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Riel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Riel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Riel. Een woonboerderij in Verspreide huizen Riel komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Riel

In Verspreide huizen Riel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Riel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Riel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Riel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Riel vergeleken met de Goirle en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Riel Goirle

Starterswoningen in Verspreide huizen Riel Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Riel Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Riel Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Riel Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Riel Goirle

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Riel Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Riel Goirle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Riel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Riel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Riel Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Riel Goirle. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Riel Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Riel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Riel is 4.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.805 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Riel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Riel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Riel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Riel. De buurt zelf valt binnen de wijk Verspriede huizen Riel in de gemeente Goirle.

Verspreide huizen Riel

Alle straten van Verspreide huizen Riel

Verspreide huizen Riel bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.