logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspriede huizen Riel in Riel

Begrijp de huizenprijzen in Verspriede huizen Riel Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspriede huizen Riel Goirle

Verspriede huizen Riel is een wijk in de plaats Riel binnen de gemeente Goirle. Deze wijk telt volgens het CBS 230 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspriede huizen Riel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.670 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 708.670
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspriede huizen Riel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspriede huizen Riel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspriede huizen Riel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspriede huizen Riel.

Woningen recent verkocht in Verspriede huizen Riel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspriede huizen Riel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspriede huizen Riel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspriede huizen Riel. Een woonboerderij in Verspriede huizen Riel komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspriede huizen Riel

In Verspriede huizen Riel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspriede huizen Riel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspriede huizen Riel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspriede huizen Riel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspriede huizen Riel vergeleken met de Goirle en Nederland.

Huizenprijzen in Verspriede huizen Riel Goirle

Starterswoningen in Verspriede huizen Riel Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspriede huizen Riel Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspriede huizen Riel Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspriede huizen Riel Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspriede huizen Riel Goirle

Wil je een huis kopen in Verspriede huizen Riel Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspriede huizen Riel Goirle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspriede huizen Riel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspriede huizen Riel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspriede huizen Riel Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in Verspriede huizen Riel Goirle. Zoek je huurwoning in Verspriede huizen Riel Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspriede huizen Riel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspriede huizen Riel is 4.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.805 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspriede huizen Riel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspriede huizen Riel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspriede huizen Riel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspriede huizen Riel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspriede huizen Riel

Verspreide huizen Riel