De Huizenmarkt in Riel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Riel

Woningmarkt Riel

Riel is een plaats in de gemeente Goirle. Deze plaats telt volgens het CBS 32.240 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 576.630 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 576.630
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Riel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Riel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Riel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Riel.

Woningen recent verkocht in Riel

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Riel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Riel. Een eengezinswoning in Riel komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Riel

In Riel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Riel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Riel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Riel
Binnenring: Nederland

Riel waar ligt dat?

Woningen te koop Riel

Wil je een huis kopen in Riel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Riel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Riel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Riel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Riel. Zoek je huurwoning in Riel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Riel

Starterswoningen in Riel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Riel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Riel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Riel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Riel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Riel is 3.347 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.913 euro).

Leeftijden Riel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Riel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Riel

Riel bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.