logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Riel

Begrijp de huizenprijzen in Riel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Riel

Riel is een plaats in de gemeente Goirle. Deze plaats telt volgens het CBS 24.177 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 684.809 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 684.809
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Riel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Riel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Riel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Riel.

Woningen recent verkocht in Riel

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Riel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Riel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Riel. Een eengezinswoning in Riel komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Riel

In Riel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Riel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Riel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Riel

Starterswoningen in Riel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Riel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Riel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Riel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Riel

Wil je een huis kopen in Riel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Riel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Riel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Riel.

Bekijk alle koopwoningen in Riel. Zoek je huurwoning in Riel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Riel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Riel is 3.966 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.520 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Riel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Riel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Riel

Riel bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.