logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Goirle

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Goirle

Goirle is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.177 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 116 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2020 is € 318.329.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 116
Gemiddelde vraagprijs € 556.900
Gemiddelde WOZ-waarde (2020) € 318.329
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Goirle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goirle is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goirle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goirle.

Woningen recent verkocht in Goirle

Er zijn recent 116 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goirle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goirle. Een eengezinswoning in Goirle komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goirle

In Goirle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goirle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goirle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Goirle

Starterswoningen in gemeente Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Goirle

Wil je een huis kopen in gemeente Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Goirle . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goirle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Goirle. Zoek je huurwoning in gemeente Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goirle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goirle is 3.917 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.557 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goirle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goirle vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goirle

De gemeente Goirle telt 2 plaatsen.

Goirle Riel

Wijken van Goirle

Goirle bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.