De Huizenmarkt gemeente Goirle (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goirle

Woningmarkt Goirle

Goirle is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.240 inwoners. Momenteel staan er 107 woningen te koop en zijn er recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 107
Woningen recent verkocht 114
Gemiddelde vraagprijs € 537.729
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Goirle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goirle is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goirle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goirle.

Woningen recent verkocht in Goirle

Er zijn recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goirle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goirle. Een eengezinswoning in Goirle komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goirle

In Goirle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goirle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goirle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goirle
Binnenring: Nederland

Goirle waar ligt dat?

Woningen te koop Goirle

Wil je een huis kopen in Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goirle . Er staan momenteel 107 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goirle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goirle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goirle. Zoek je huurwoning in Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goirle

Starterswoningen in Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goirle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goirle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goirle is 3.437 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.309 euro).

Leeftijden Goirle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goirle vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goirle

De gemeente Goirle telt 2 plaatsen.

Goirle Riel

Alle wijken van Goirle

Goirle bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.