logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Looienhoek in Riel

Begrijp de huizenprijzen in Looienhoek te Riel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Looienhoek te Riel

Looienhoek is een straat in de plaats Riel binnen de gemeente Goirle . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Looienhoek in Riel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 708.670
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Looienhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Looienhoek is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Looienhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Looienhoek.

Woningen recent verkocht in Looienhoek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Looienhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Looienhoek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Looienhoek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Looienhoek. Een woonboerderij in Looienhoek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Looienhoek

In Looienhoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Looienhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Looienhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Looienhoek te Riel

Starterswoningen in Looienhoek te Riel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Looienhoek te Riel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Looienhoek te Riel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Looienhoek te Riel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Looienhoek te Riel

Wil je een huis kopen in Looienhoek te Riel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Looienhoek te Riel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Looienhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Looienhoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Looienhoek te Riel.

Bekijk alle koopwoningen in Looienhoek te Riel. Zoek je huurwoning in Looienhoek te Riel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Looienhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Looienhoek is 4.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.805 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Looienhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Looienhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Looienhoek in Riel

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Looienhoek te Riel.

Adres Postcode Status
Looienhoek 1 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 2 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 3 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 4 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 6 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 7 5133 ND Nog niet te koop
Looienhoek 6-A 5133 ND Nog niet te koop