Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goirle

Begrijp de huizenprijzen in Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goirle

Goirle is een plaats in de gemeente Goirle. Deze plaats telt volgens het CBS 32.240 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 539.792 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 97
Gemiddelde vraagprijs € 539.792
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Goirle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goirle is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goirle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goirle.

Woningen recent verkocht in Goirle

Er zijn recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goirle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goirle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goirle. Een eengezinswoning in Goirle komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goirle

In Goirle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goirle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goirle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goirle

Starterswoningen in Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goirle

Wil je een huis kopen in Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goirle . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goirle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in Goirle. Zoek je huurwoning in Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goirle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goirle is 3.840 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.458 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goirle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goirle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goirle

Goirle bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.