logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Goirle in Goirle

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Goirle Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Goirle Goirle

Verspreide huizen Goirle is een wijk in de plaats Goirle binnen de gemeente Goirle. Deze wijk telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Goirle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.084.548 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.084.548
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Goirle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Goirle is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Goirle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Goirle.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Goirle

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Goirle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Goirle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Goirle. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Goirle komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Goirle

In Verspreide huizen Goirle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Goirle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Goirle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Goirle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Goirle vergeleken met de Goirle en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Goirle Goirle

Starterswoningen in Verspreide huizen Goirle Goirle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Goirle Goirle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Goirle Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Goirle Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Goirle Goirle

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Goirle Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Goirle Goirle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Goirle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Goirle.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Goirle Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Goirle Goirle. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Goirle Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Goirle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Goirle is 5.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Goirle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Goirle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreide huizen Goirle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreide huizen Goirle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreide huizen Goirle

Verspreide huizen Goirle