Huizenmarkt Oostmolenpark in Kloetinge (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostmolenpark

Woningmarkt Oostmolenpark

Oostmolenpark is een buurt in de wijk Kloetinge en plaats Kloetinge binnen de gemeente Goes. Deze buurt telt volgens het CBS 3.405 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostmolenpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.436 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 363.436
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oostmolenpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostmolenpark is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostmolenpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostmolenpark.

Woningen recent verkocht in Oostmolenpark

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostmolenpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostmolenpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostmolenpark. Een eengezinswoning in Oostmolenpark komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostmolenpark

In Oostmolenpark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostmolenpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostmolenpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostmolenpark
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oostmolenpark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostmolenpark vergeleken met de Goes en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oostmolenpark waar ligt dat?

Woningen te koop Oostmolenpark

Wil je een huis kopen in Oostmolenpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostmolenpark . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostmolenpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostmolenpark.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostmolenpark. Zoek je huurwoning in Oostmolenpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostmolenpark

Starterswoningen in Oostmolenpark zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oostmolenpark zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostmolenpark zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostmolenpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostmolenpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostmolenpark is 3.195 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.912 euro).

Leeftijden Oostmolenpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostmolenpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oostmolenpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oostmolenpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Kloetinge in de gemeente Goes.

Kloetinge Oostmolenpark Verspreide huizen in het Oosten Verspreide huizen in het Zuiden

Alle straten van Oostmolenpark

Oostmolenpark bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.