Alle woningmarktinfo Stad aan 't Haringvliet woonkern

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern

Een eerste blik op Stad aan 't Haringvliet woonkern

Stad aan 't Haringvliet woonkern is een buurt in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze buurt telt volgens het CBS 1.300 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stad aan 't Haringvliet woonkern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 337.443
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stad aan 't Haringvliet woonkern is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stad aan 't Haringvliet woonkern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stad aan 't Haringvliet woonkern

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stad aan 't Haringvliet woonkern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stad aan 't Haringvliet woonkern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern. Een eengezinswoning in Stad aan 't Haringvliet woonkern komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stad aan 't Haringvliet woonkern

In Stad aan 't Haringvliet woonkern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stad aan 't Haringvliet woonkern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stad aan 't Haringvliet woonkern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stad aan 't Haringvliet woonkern
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stad aan 't Haringvliet woonkern

Wil je een huis kopen in Stad aan 't Haringvliet woonkern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stad aan 't Haringvliet woonkern . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stad aan 't Haringvliet woonkern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern.

Zoek je huurwoning in Stad aan 't Haringvliet woonkern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern.

Huizenprijzen in Stad aan 't Haringvliet woonkern

Starterswoningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stad aan 't Haringvliet woonkern zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stad aan 't Haringvliet woonkern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stad aan 't Haringvliet woonkern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stad aan 't Haringvliet woonkern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stad aan 't Haringvliet woonkern is 2.885 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.513 euro).

Leeftijden Stad aan 't Haringvliet woonkern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stad aan 't Haringvliet woonkern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stad aan 't Haringvliet woonkern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stad aan 't Haringvliet woonkern. De buurt zelf valt binnen de wijk Stad aan 't Haringvliet in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Stad aan 't Haringvliet woonkern Stad aan 't Haringvliet buitengebied

Alle straten van Stad aan 't Haringvliet woonkern

Stad aan 't Haringvliet woonkern bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen