Huizenmarkt Milsbeek in Milsbeek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Milsbeek

Woningmarkt Milsbeek

Milsbeek is een buurt in de wijk Milsbeek en plaats Milsbeek binnen de gemeente Gennep. Deze buurt telt volgens het CBS 2.730 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Milsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.557 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 529.557
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Milsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Milsbeek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Milsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Milsbeek.

Woningen recent verkocht in Milsbeek

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Milsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Milsbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Milsbeek. Een eengezinswoning in Milsbeek komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Milsbeek

In Milsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Milsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Milsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Milsbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Milsbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Milsbeek vergeleken met de Gennep en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Milsbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Milsbeek

Wil je een huis kopen in Milsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Milsbeek . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Milsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Milsbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Milsbeek. Zoek je huurwoning in Milsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Milsbeek

Starterswoningen in Milsbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Milsbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Milsbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Milsbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Milsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Milsbeek is 3.331 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.917 euro).

Leeftijden Milsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Milsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Milsbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Milsbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Milsbeek in de gemeente Gennep.

Milsbeek Sprokkelveld Bloemenstraat-Zwarteweg

Alle straten van Milsbeek

Milsbeek bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.