De Huizenmarkt in Milsbeek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Milsbeek

Woningmarkt Milsbeek

Milsbeek is een plaats in de gemeente Gennep. Deze plaats telt volgens het CBS 17.040 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Milsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 484.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 484.015
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Milsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Milsbeek is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Milsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Milsbeek.

Woningen recent verkocht in Milsbeek

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Milsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Milsbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Milsbeek. Een eengezinswoning in Milsbeek komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Milsbeek

In Milsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Milsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Milsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Milsbeek
Binnenring: Nederland

Milsbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Milsbeek

Wil je een huis kopen in Milsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Milsbeek . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Milsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Milsbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Milsbeek. Zoek je huurwoning in Milsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Milsbeek

Starterswoningen in Milsbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Milsbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Milsbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Milsbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Milsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Milsbeek is 3.350 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.894 euro).

Leeftijden Milsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Milsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Milsbeek

Milsbeek bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.