logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geertruidenberg

Begrijp de huizenprijzen in Geertruidenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geertruidenberg

Geertruidenberg is een plaats in de gemeente Geertruidenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 22.099 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.920 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 451.920
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Geertruidenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geertruidenberg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geertruidenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geertruidenberg.

Woningen recent verkocht in Geertruidenberg

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geertruidenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geertruidenberg. Een eengezinswoning in Geertruidenberg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geertruidenberg

In Geertruidenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geertruidenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geertruidenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geertruidenberg

Starterswoningen in Geertruidenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geertruidenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geertruidenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geertruidenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geertruidenberg

Wil je een huis kopen in Geertruidenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geertruidenberg . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geertruidenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geertruidenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Geertruidenberg. Zoek je huurwoning in Geertruidenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geertruidenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geertruidenberg is 3.535 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.116 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geertruidenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geertruidenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geertruidenberg

Geertruidenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.