Huizenmarkt Hooipolder en De Hoeven in Raamsdonksveer (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hooipolder en De Hoeven

Woningmarkt Hooipolder en De Hoeven

Hooipolder en De Hoeven is een buurt in de wijk Raamsdonksveer en plaats Raamsdonksveer binnen de gemeente Geertruidenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.535 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooipolder en De Hoeven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.403 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 366.403
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hooipolder en De Hoeven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooipolder en De Hoeven is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooipolder en De Hoeven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hooipolder en De Hoeven.

Woningen recent verkocht in Hooipolder en De Hoeven

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooipolder en De Hoeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooipolder en De Hoeven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooipolder en De Hoeven. Een eengezinswoning in Hooipolder en De Hoeven komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooipolder en De Hoeven

In Hooipolder en De Hoeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hooipolder en De Hoeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hooipolder en De Hoeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hooipolder en De Hoeven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hooipolder en De Hoeven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hooipolder en De Hoeven vergeleken met de Geertruidenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hooipolder en De Hoeven waar ligt dat?

Woningen te koop Hooipolder en De Hoeven

Wil je een huis kopen in Hooipolder en De Hoeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooipolder en De Hoeven . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooipolder en De Hoeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooipolder en De Hoeven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hooipolder en De Hoeven. Zoek je huurwoning in Hooipolder en De Hoeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hooipolder en De Hoeven

Starterswoningen in Hooipolder en De Hoeven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hooipolder en De Hoeven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooipolder en De Hoeven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hooipolder en De Hoeven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hooipolder en De Hoeven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooipolder en De Hoeven is 3.076 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.683 euro).

Leeftijden Hooipolder en De Hoeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooipolder en De Hoeven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hooipolder en De Hoeven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hooipolder en De Hoeven. De buurt zelf valt binnen de wijk Raamsdonksveer in de gemeente Geertruidenberg.

Raamsdonksveer Hooipolder en De Hoeven Industrieterrein Dombosch Verspreide huizen Raamsdonksveer

Alle straten van Hooipolder en De Hoeven

Hooipolder en De Hoeven bestaat uit 66 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.