logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Velve-Lindenhof in Enschede

Begrijp de huizenprijzen in Velve-Lindenhof Enschede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Velve-Lindenhof Enschede

Velve-Lindenhof is een buurt in de wijk Hogeland - Velve en plaats Enschede binnen de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 12.625 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velve-Lindenhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 304.900 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 304.900
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Velve-Lindenhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velve-Lindenhof is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velve-Lindenhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Velve-Lindenhof.

Woningen recent verkocht in Velve-Lindenhof

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velve-Lindenhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velve-Lindenhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velve-Lindenhof. Een eengezinswoning in Velve-Lindenhof komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velve-Lindenhof

In Velve-Lindenhof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Velve-Lindenhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Velve-Lindenhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Velve-Lindenhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Velve-Lindenhof vergeleken met de Enschede en Nederland.

Huizenprijzen in Velve-Lindenhof Enschede

Starterswoningen in Velve-Lindenhof Enschede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Velve-Lindenhof Enschede zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velve-Lindenhof Enschede zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Velve-Lindenhof Enschede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Velve-Lindenhof Enschede

Wil je een huis kopen in Velve-Lindenhof Enschede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velve-Lindenhof Enschede . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velve-Lindenhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velve-Lindenhof.

Bekijk alle koopwoningen in Velve-Lindenhof Enschede. Zoek je huurwoning in Velve-Lindenhof Enschede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Velve-Lindenhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velve-Lindenhof is 2.849 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.718 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Velve-Lindenhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velve-Lindenhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Velve-Lindenhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Velve-Lindenhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Hogeland - Velve in de gemeente Enschede.

Velve-Lindenhof Wooldrik Hogeland-Zuid Varvik-Diekman Sleutelkamp 't Weldink De Leuriks

Alle straten van Velve-Lindenhof

Velve-Lindenhof bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.