Alle woningmarktinfo Witte Dame

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Witte Dame

Een eerste blik op Witte Dame

Witte Dame is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 8.975 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Witte Dame. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.093 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 470.093
Percentage gezinnen met kinderen 7%

Verkoopduur woningen in Witte Dame

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Witte Dame is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Witte Dame moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Witte Dame.

Woningen recent verkocht in Witte Dame

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Witte Dame. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Witte Dame.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Witte Dame. Een portiekflat in Witte Dame komt het meest (94%) voor. Daarna komt een galerijflat met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Witte Dame

In Witte Dame wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Witte Dame

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Witte Dame (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Witte Dame
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Witte Dame

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Witte Dame vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Witte Dame

Wil je een huis kopen in Witte Dame? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Witte Dame . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Witte Dame alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Witte Dame.

Zoek je huurwoning in Witte Dame? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Witte Dame.

Huizenprijzen in Witte Dame

Starterswoningen in Witte Dame zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Witte Dame zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Witte Dame zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Witte Dame? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Witte Dame

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Witte Dame is 4.407 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.374 euro).

Leeftijden Witte Dame

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Witte Dame vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Witte Dame

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Witte Dame. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Centrum in de gemeente Eindhoven.

Binnenstad Bergen Witte Dame Fellenoord TU-terrein

Alle straten van Witte Dame

Witte Dame bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen