Alle woningmarktinfo Fellenoord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Fellenoord

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Fellenoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fellenoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fellenoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Fellenoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fellenoord. Een portiekflat in Fellenoord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Fellenoord

In Fellenoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Fellenoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Fellenoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fellenoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Fellenoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Fellenoord vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Fellenoord

Wil je een huis kopen in Fellenoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fellenoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fellenoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fellenoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Fellenoord.

Zoek je huurwoning in Fellenoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Fellenoord.

Huizenprijzen in Fellenoord

Starterswoningen in Fellenoord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Fellenoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fellenoord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fellenoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Fellenoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fellenoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Fellenoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Fellenoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Centrum in de gemeente Eindhoven.

Binnenstad Bergen Witte Dame Fellenoord TU-terrein

Alle straten van Fellenoord

Fellenoord bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen