TU-terrein

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in TU-terrein

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in TU-terrein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in TU-terrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond TU-terrein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in TU-terrein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling TU-terrein

In TU-terrein wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat TU-terrein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van TU-terrein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: TU-terrein
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers TU-terrein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van TU-terrein vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in TU-terrein

Wil je een huis kopen in TU-terrein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in TU-terrein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in TU-terrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in TU-terrein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in TU-terrein.

Zoek je huurwoning in TU-terrein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in TU-terrein.

Huizenprijzen in TU-terrein

Starterswoningen in TU-terrein zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in TU-terrein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in TU-terrein zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in TU-terrein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden TU-terrein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in TU-terrein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom TU-terrein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom TU-terrein. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Centrum in de gemeente Eindhoven.

Binnenstad Bergen Witte Dame Fellenoord TU-terrein

Alle straten van TU-terrein

TU-terrein bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen