Dubbeldam-Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dubbeldam-Zuid

Een eerste blik op Dubbeldam-Zuid

Dubbeldam-Zuid is een buurt in de gemeente Dordrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 12.590 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dubbeldam-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.233 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 605.233
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dubbeldam-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dubbeldam-Zuid is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dubbeldam-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dubbeldam-Zuid.

Woningen recent verkocht in Dubbeldam-Zuid

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dubbeldam-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dubbeldam-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dubbeldam-Zuid. Een eengezinswoning in Dubbeldam-Zuid komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dubbeldam-Zuid

In Dubbeldam-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dubbeldam-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dubbeldam-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dubbeldam-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dubbeldam-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dubbeldam-Zuid vergeleken met de Dordrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dubbeldam-Zuid

Wil je een huis kopen in Dubbeldam-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dubbeldam-Zuid . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dubbeldam-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dubbeldam-Zuid.

Zoek je huurwoning in Dubbeldam-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dubbeldam-Zuid.

Huizenprijzen in Dubbeldam-Zuid

Starterswoningen in Dubbeldam-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dubbeldam-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dubbeldam-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dubbeldam-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dubbeldam-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dubbeldam-Zuid is 3.791 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.658 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dubbeldam-Zuid is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dubbeldam-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dubbeldam-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dubbeldam-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dubbeldam-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Dubbeldam in de gemeente Dordrecht.

Vissersdijk-West Vissersdijk-Beneden Vissersdijk-Oost Egstraat en omgeving Oudendijk en omgeving Vissersdijk-Noord Dubbeldam-Noord Dubbeldam-Zuid Bastion locatie Locatie Karel Lotsyweg Albert Schweitzerplaats De Hoven Zuidpolder Belthure Park

Alle straten van Dubbeldam-Zuid

Dubbeldam-Zuid bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen