Baambrugge Buitengebied

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Baambrugge Buitengebied

Een eerste blik op Baambrugge Buitengebied

Baambrugge Buitengebied is een buurt in de gemeente De Ronde Venen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.360 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Baambrugge Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.152.730 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.152.730
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Baambrugge Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baambrugge Buitengebied is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baambrugge Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baambrugge Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Baambrugge Buitengebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baambrugge Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baambrugge Buitengebied. Een woonboerderij in Baambrugge Buitengebied komt het meest (41%) voor. Daarna komt een landhuis met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baambrugge Buitengebied

In Baambrugge Buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Baambrugge Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Baambrugge Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baambrugge Buitengebied
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Baambrugge Buitengebied

Wil je een huis kopen in Baambrugge Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baambrugge Buitengebied . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baambrugge Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baambrugge Buitengebied.

Zoek je huurwoning in Baambrugge Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Baambrugge Buitengebied.

Huizenprijzen in Baambrugge Buitengebied

Starterswoningen in Baambrugge Buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baambrugge Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baambrugge Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baambrugge Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baambrugge Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baambrugge Buitengebied is 5.003 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.905 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Baambrugge Buitengebied is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Baambrugge Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baambrugge Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Baambrugge Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baambrugge Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Baambrugge in de gemeente De Ronde Venen.

Baambrugge Dorp Baambrugge Buitengebied

Alle straten van Baambrugge Buitengebied

Baambrugge Buitengebied bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen