Baambrugge Dorp

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Baambrugge Dorp

Een eerste blik op Baambrugge Dorp

Baambrugge Dorp is een buurt in de gemeente De Ronde Venen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.360 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Baambrugge Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 806.386 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 806.386
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Baambrugge Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baambrugge Dorp is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baambrugge Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baambrugge Dorp.

Woningen recent verkocht in Baambrugge Dorp

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baambrugge Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baambrugge Dorp. Een eengezinswoning in Baambrugge Dorp komt het meest (59%) voor. Daarna komt een herenhuis met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baambrugge Dorp

In Baambrugge Dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Baambrugge Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Baambrugge Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baambrugge Dorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Baambrugge Dorp

Wil je een huis kopen in Baambrugge Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baambrugge Dorp . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baambrugge Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baambrugge Dorp.

Zoek je huurwoning in Baambrugge Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Baambrugge Dorp.

Huizenprijzen in Baambrugge Dorp

Starterswoningen in Baambrugge Dorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baambrugge Dorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baambrugge Dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baambrugge Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baambrugge Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baambrugge Dorp is 4.475 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.362 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Baambrugge Dorp is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Baambrugge Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baambrugge Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Baambrugge Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baambrugge Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Baambrugge in de gemeente De Ronde Venen.

Baambrugge Dorp Baambrugge Buitengebied

Alle straten van Baambrugge Dorp

Baambrugge Dorp bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen