De Huizenmarkt in Baambrugge (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baambrugge

Woningmarkt Baambrugge

Baambrugge is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 34.980 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 907.343 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 907.343
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Baambrugge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baambrugge is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baambrugge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baambrugge.

Woningen recent verkocht in Baambrugge

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baambrugge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baambrugge. Een eengezinswoning in Baambrugge komt het meest (61%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baambrugge

In Baambrugge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baambrugge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baambrugge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baambrugge
Binnenring: Nederland

Baambrugge waar ligt dat?

Woningen te koop Baambrugge

Wil je een huis kopen in Baambrugge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baambrugge . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baambrugge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baambrugge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baambrugge. Zoek je huurwoning in Baambrugge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baambrugge

Starterswoningen in Baambrugge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baambrugge zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baambrugge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baambrugge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baambrugge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baambrugge is 4.983 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.168 euro).

Leeftijden Baambrugge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baambrugge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baambrugge

Baambrugge bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.