logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baambrugge

Begrijp de huizenprijzen in Baambrugge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baambrugge

Baambrugge is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 45.572 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 960.579 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 960.579
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Baambrugge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baambrugge is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baambrugge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baambrugge.

Woningen recent verkocht in Baambrugge

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baambrugge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baambrugge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baambrugge. Een eengezinswoning in Baambrugge komt het meest (59%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baambrugge

In Baambrugge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baambrugge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baambrugge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baambrugge

Starterswoningen in Baambrugge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baambrugge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baambrugge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baambrugge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baambrugge

Wil je een huis kopen in Baambrugge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baambrugge . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baambrugge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baambrugge.

Bekijk alle koopwoningen in Baambrugge. Zoek je huurwoning in Baambrugge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baambrugge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baambrugge is 5.490 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baambrugge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baambrugge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baambrugge

Baambrugge bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.