Huizenmarkt Wijckel in Wijckel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijckel

Woningmarkt Wijckel

Wijckel is een buurt in de wijk Wijckel en plaats Wijckel binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze buurt telt volgens het CBS 630 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 481.785 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 481.785
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wijckel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijckel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijckel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijckel.

Woningen recent verkocht in Wijckel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijckel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijckel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijckel. Een eengezinswoning in Wijckel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijckel

In Wijckel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijckel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijckel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijckel
Binnenring: Nederland

Wijckel waar ligt dat?

Woningen te koop Wijckel

Wil je een huis kopen in Wijckel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijckel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijckel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijckel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijckel. Zoek je huurwoning in Wijckel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijckel

Starterswoningen in Wijckel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijckel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijckel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijckel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijckel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijckel is 3.571 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.564 euro).

Leeftijden Wijckel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijckel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wijckel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wijckel. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijckel in de gemeente De Fryske Marren.

Wijckel

Alle straten van Wijckel

Wijckel bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.