logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Haskerhorne in Haskerhorne

Begrijp de huizenprijzen in Haskerhorne De Fryske Marren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haskerhorne De Fryske Marren

Haskerhorne is een buurt in de wijk Haskerhorne en plaats Haskerhorne binnen de gemeente De Fryske Marren. Deze buurt telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 308.981 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 308.981
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Haskerhorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haskerhorne is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haskerhorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haskerhorne.

Woningen recent verkocht in Haskerhorne

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haskerhorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haskerhorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haskerhorne. Een eengezinswoning in Haskerhorne komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haskerhorne

In Haskerhorne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haskerhorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haskerhorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haskerhorne De Fryske Marren

Starterswoningen in Haskerhorne De Fryske Marren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haskerhorne De Fryske Marren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haskerhorne De Fryske Marren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haskerhorne De Fryske Marren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haskerhorne De Fryske Marren

Wil je een huis kopen in Haskerhorne De Fryske Marren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haskerhorne De Fryske Marren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haskerhorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haskerhorne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haskerhorne De Fryske Marren.

Bekijk alle koopwoningen in Haskerhorne De Fryske Marren. Zoek je huurwoning in Haskerhorne De Fryske Marren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haskerhorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haskerhorne is 2.896 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.825 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haskerhorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haskerhorne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Haskerhorne

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Haskerhorne. De buurt zelf valt binnen de wijk Haskerhorne in de gemeente De Fryske Marren.

Haskerhorne

Alle straten van Haskerhorne

Haskerhorne bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.