Lemmer-Lemstervaart

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lemmer-Lemstervaart

Een eerste blik op Lemmer-Lemstervaart

Lemmer-Lemstervaart is een buurt in de gemeente De Fryske Marren. Deze buurt telt volgens het CBS 10.315 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lemmer-Lemstervaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 191.395 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 191.395
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lemmer-Lemstervaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemmer-Lemstervaart is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemmer-Lemstervaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemmer-Lemstervaart.

Woningen recent verkocht in Lemmer-Lemstervaart

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemmer-Lemstervaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemmer-Lemstervaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemmer-Lemstervaart. Een eengezinswoning in Lemmer-Lemstervaart komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemmer-Lemstervaart

In Lemmer-Lemstervaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lemmer-Lemstervaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lemmer-Lemstervaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemmer-Lemstervaart
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lemmer-Lemstervaart

Wil je een huis kopen in Lemmer-Lemstervaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemmer-Lemstervaart . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemmer-Lemstervaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemmer-Lemstervaart.

Zoek je huurwoning in Lemmer-Lemstervaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lemmer-Lemstervaart.

Huizenprijzen in Lemmer-Lemstervaart

Starterswoningen in Lemmer-Lemstervaart zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Lemmer-Lemstervaart zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemmer-Lemstervaart zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemmer-Lemstervaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemmer-Lemstervaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemmer-Lemstervaart is 1.666 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.622 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lemmer-Lemstervaart is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lemmer-Lemstervaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemmer-Lemstervaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lemmer-Lemstervaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lemmer-Lemstervaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Lemmer in de gemeente De Fryske Marren.

Lemmer-Buitengebied Lemmer-Frieslandpark Lemmer-Kom Lemmer-Lemstervaart Lemmer-Noord Lemmer-Rienplan Lemmer-West Lemmer-Zijlroede

Alle straten van Lemmer-Lemstervaart

Lemmer-Lemstervaart bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen