Huizenmarkt Nieuwe Krim in Coevorden (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwe Krim

Woningmarkt Nieuwe Krim

Nieuwe Krim is een buurt in de wijk Nieuwe Krim en plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.850 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 346.850
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Krim is 112 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Krim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Krim

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Krim. Een eengezinswoning in Nieuwe Krim komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Krim

In Nieuwe Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwe Krim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwe Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwe Krim vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuwe Krim waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwe Krim

Wil je een huis kopen in Nieuwe Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Krim . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Krim.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwe Krim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwe Krim. Zoek je huurwoning in Nieuwe Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwe Krim

Starterswoningen in Nieuwe Krim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Krim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwe Krim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwe Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Krim is 2.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.310 euro).

Leeftijden Nieuwe Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwe Krim

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwe Krim. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwe Krim in de gemeente Coevorden.

Nieuwe Krim Verspreide huizen Nieuwe Krim

Alle straten van Nieuwe Krim

Nieuwe Krim bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Nieuwe Krim