Huizenmarkt Verspreide huizen Nieuwe Krim in Coevorden (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Nieuwe Krim

Woningmarkt Verspreide huizen Nieuwe Krim

Verspreide huizen Nieuwe Krim is een buurt in de wijk Nieuwe Krim en plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwe Krim.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nieuwe Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nieuwe Krim is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nieuwe Krim

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwe Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nieuwe Krim.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwe Krim. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nieuwe Krim

In Verspreide huizen Nieuwe Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nieuwe Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nieuwe Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Nieuwe Krim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Nieuwe Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Nieuwe Krim vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Nieuwe Krim waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Nieuwe Krim

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nieuwe Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nieuwe Krim . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nieuwe Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nieuwe Krim.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Nieuwe Krim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Nieuwe Krim. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nieuwe Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuwe Krim

Starterswoningen in Verspreide huizen Nieuwe Krim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nieuwe Krim zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nieuwe Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Nieuwe Krim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Nieuwe Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nieuwe Krim is 1.409 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.324 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Nieuwe Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nieuwe Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nieuwe Krim

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nieuwe Krim. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwe Krim in de gemeente Coevorden.

Nieuwe Krim Verspreide huizen Nieuwe Krim