Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bunschoten

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bunschoten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bunschoten

Bunschoten is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.265 inwoners. Momenteel staan er 71 woningen te koop en zijn er recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 371.286.

Woningen te koop 71
Woningen recent verkocht 102
Gemiddelde vraagprijs € 538.185
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 371.286
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Bunschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunschoten is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunschoten.

Woningen recent verkocht in Bunschoten

Er zijn recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunschoten. Een eengezinswoning in Bunschoten komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunschoten

In Bunschoten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bunschoten

Starterswoningen in gemeente Bunschoten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bunschoten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bunschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bunschoten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bunschoten

Wil je een huis kopen in gemeente Bunschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bunschoten . Er staan momenteel 71 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunschoten.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bunschoten. Zoek je huurwoning in gemeente Bunschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bunschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunschoten is 4.286 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.113 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bunschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bunschoten

De gemeente Bunschoten telt 2 plaatsen.

Bunschoten-Spakenburg Eemdijk

Wijken van Bunschoten

Bunschoten bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00