De Huizenmarkt gemeente Bunschoten (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bunschoten

Woningmarkt Bunschoten

Bunschoten is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.265 inwoners. Momenteel staan er 96 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 96
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 494.473
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Bunschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunschoten is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunschoten.

Woningen recent verkocht in Bunschoten

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunschoten. Een eengezinswoning in Bunschoten komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunschoten

In Bunschoten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bunschoten
Binnenring: Nederland

Bunschoten waar ligt dat?

Woningen te koop Bunschoten

Wil je een huis kopen in Bunschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunschoten . Er staan momenteel 96 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunschoten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bunschoten. Zoek je huurwoning in Bunschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bunschoten

Starterswoningen in Bunschoten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bunschoten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bunschoten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bunschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunschoten is 4.113 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.798 euro).

Leeftijden Bunschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bunschoten

De gemeente Bunschoten telt 2 plaatsen.

Bunschoten-Spakenburg Eemdijk

Alle wijken van Bunschoten

Bunschoten bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00