De Huizenmarkt in Bunschoten-Spakenburg (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bunschoten-Spakenburg

Woningmarkt Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg is een plaats in de gemeente Bunschoten. Deze plaats telt volgens het CBS 21.265 inwoners. Momenteel staan er 102 woningen te koop en zijn er recent 135 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten-Spakenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.522 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 102
Woningen recent verkocht 135
Gemiddelde vraagprijs € 496.522
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Bunschoten-Spakenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunschoten-Spakenburg is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunschoten-Spakenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunschoten-Spakenburg.

Woningen recent verkocht in Bunschoten-Spakenburg

Er zijn recent 135 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunschoten-Spakenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunschoten-Spakenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunschoten-Spakenburg. Een eengezinswoning in Bunschoten-Spakenburg komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunschoten-Spakenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunschoten-Spakenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bunschoten-Spakenburg
Binnenring: Nederland

Bunschoten-Spakenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Bunschoten-Spakenburg

Wil je een huis kopen in Bunschoten-Spakenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunschoten-Spakenburg . Er staan momenteel 102 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunschoten-Spakenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunschoten-Spakenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bunschoten-Spakenburg. Zoek je huurwoning in Bunschoten-Spakenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bunschoten-Spakenburg

Starterswoningen in Bunschoten-Spakenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bunschoten-Spakenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunschoten-Spakenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bunschoten-Spakenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bunschoten-Spakenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunschoten-Spakenburg is 4.096 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.901 euro).

Leeftijden Bunschoten-Spakenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunschoten-Spakenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00