logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eemdijk

Begrijp de huizenprijzen in Eemdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eemdijk

Eemdijk is een plaats in de gemeente Bunschoten. Deze plaats telt volgens het CBS 22.500 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 803.379 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 803.379
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Eemdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemdijk is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eemdijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemdijk. Een eengezinswoning in Eemdijk komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemdijk

In Eemdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eemdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eemdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eemdijk

Starterswoningen in Eemdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eemdijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eemdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eemdijk

Wil je een huis kopen in Eemdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Eemdijk. Zoek je huurwoning in Eemdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eemdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemdijk is 5.786 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.059 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eemdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eemdijk

Eemdijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00