Huizenmarkt Haansberg in Brunssum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haansberg

Woningmarkt Haansberg

Haansberg is een buurt in de wijk Brunssum-Centrum en plaats Brunssum binnen de gemeente Brunssum. Deze buurt telt volgens het CBS 7.325 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haansberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 231.553 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 231.553
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Haansberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haansberg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haansberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haansberg.

Woningen recent verkocht in Haansberg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haansberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haansberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haansberg. Een eengezinswoning in Haansberg komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haansberg

In Haansberg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haansberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haansberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haansberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haansberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haansberg vergeleken met de Brunssum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Haansberg waar ligt dat?

Woningen te koop Haansberg

Wil je een huis kopen in Haansberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haansberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haansberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haansberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haansberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haansberg. Zoek je huurwoning in Haansberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haansberg

Starterswoningen in Haansberg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haansberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haansberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haansberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haansberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haansberg is 1.979 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.941 euro).

Leeftijden Haansberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haansberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Haansberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Haansberg. De buurt zelf valt binnen de wijk Brunssum-Centrum in de gemeente Brunssum.

Hofpoel Op de Vaard Koutenveld Centrum Kerkeveld Kruisberg Achter de Put Haansberg Vijverpark Rumpener Beemden De Hemelder

Alle straten van Haansberg

Haansberg bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.