Huizenprijzen en de huizenmarkt in Brunssum

Begrijp de huizenprijzen in Brunssum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brunssum

Brunssum is een plaats in de gemeente Brunssum. Deze plaats telt volgens het CBS 28.230 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brunssum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 284.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 165
Gemiddelde vraagprijs € 284.043
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Brunssum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brunssum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brunssum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brunssum.

Woningen recent verkocht in Brunssum

Er zijn recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brunssum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brunssum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brunssum. Een eengezinswoning in Brunssum komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brunssum

In Brunssum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brunssum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brunssum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Brunssum

Starterswoningen in Brunssum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Brunssum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brunssum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brunssum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brunssum

Wil je een huis kopen in Brunssum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brunssum . Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brunssum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brunssum.

Bekijk alle koopwoningen in Brunssum. Zoek je huurwoning in Brunssum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brunssum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brunssum is 2.326 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.202 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brunssum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brunssum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Brunssum

Brunssum bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.