logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Zelhem in Zelhem

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst

Verspreide huizen Zelhem is een buurt in de wijk Zelhem en plaats Zelhem binnen de gemeente Bronckhorst. Deze buurt telt volgens het CBS 11.035 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zelhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.936 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 595.936
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Zelhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Zelhem is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Zelhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Zelhem.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Zelhem

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zelhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Zelhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Zelhem. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Zelhem komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Zelhem

In Verspreide huizen Zelhem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Zelhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Zelhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Zelhem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Zelhem vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst

Starterswoningen in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Zelhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Zelhem.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Zelhem Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Zelhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Zelhem is 3.734 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.129 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Zelhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Zelhem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Zelhem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Zelhem. De buurt zelf valt binnen de wijk Zelhem in de gemeente Bronckhorst.

Zelhem Halle Velswijk Verspreide huizen Zelhem Verspreide huizen Halle Verspreide huizen Velswijk

Alle straten van Verspreide huizen Zelhem

Verspreide huizen Zelhem bestaat uit 77 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.