logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schorsmolen in Breda

Begrijp de huizenprijzen in Schorsmolen Breda met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schorsmolen Breda

Schorsmolen is een buurt in de wijk Breda centrum en plaats Breda binnen de gemeente Breda. Deze buurt telt volgens het CBS 15.785 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schorsmolen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.126 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 384.126
Percentage gezinnen met kinderen 9%

Verkoopduur woningen in Schorsmolen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schorsmolen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schorsmolen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schorsmolen.

Woningen recent verkocht in Schorsmolen

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schorsmolen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schorsmolen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schorsmolen. Een galerijflat in Schorsmolen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schorsmolen

In Schorsmolen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schorsmolen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schorsmolen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schorsmolen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schorsmolen vergeleken met de Breda en Nederland.

Huizenprijzen in Schorsmolen Breda

Starterswoningen in Schorsmolen Breda zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schorsmolen Breda zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schorsmolen Breda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schorsmolen Breda? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schorsmolen Breda

Wil je een huis kopen in Schorsmolen Breda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schorsmolen Breda . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schorsmolen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schorsmolen.

Bekijk alle koopwoningen in Schorsmolen Breda. Zoek je huurwoning in Schorsmolen Breda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schorsmolen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schorsmolen is 4.519 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.466 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schorsmolen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schorsmolen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schorsmolen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schorsmolen. De buurt zelf valt binnen de wijk Breda centrum in de gemeente Breda.

Valkenberg Chassé Fellenoord Schorsmolen Station City

Alle straten van Schorsmolen

Schorsmolen bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.