De Huizenmarkt gemeente Borne (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Borne

Woningmarkt Borne

Borne is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.125 inwoners. Momenteel staan er 75 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 75
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 482.338
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Borne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borne is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borne.

Woningen recent verkocht in Borne

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borne. Een eengezinswoning in Borne komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borne

In Borne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borne
Binnenring: Nederland

Borne waar ligt dat?

Woningen te koop Borne

Wil je een huis kopen in Borne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borne . Er staan momenteel 75 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Borne. Zoek je huurwoning in Borne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Borne

Starterswoningen in Borne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borne is 2.963 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.494 euro).

Leeftijden Borne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borne vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Borne

De gemeente Borne telt 3 plaatsen.

Borne Hertme Zenderen

Alle wijken van Borne

Borne bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.