Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Borne

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Borne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Borne

Borne is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.125 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 388.980.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 475.263
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 388.980
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Borne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borne is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borne.

Woningen recent verkocht in Borne

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borne. Een eengezinswoning in Borne komt het meest (78%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borne

In Borne wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Borne

Starterswoningen in gemeente Borne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Borne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Borne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Borne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Borne

Wil je een huis kopen in gemeente Borne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Borne . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borne.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Borne. Zoek je huurwoning in gemeente Borne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borne is 3.010 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borne vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Borne

De gemeente Borne telt 3 plaatsen.

Borne Hertme Zenderen

Wijken van Borne

Borne bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.