Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hertme

Begrijp de huizenprijzen in Hertme met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hertme

Hertme is een plaats in de gemeente Borne. Deze plaats telt volgens het CBS 23.125 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hertme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.791 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 520.791
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hertme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hertme is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hertme kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hertme

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hertme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hertme.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hertme. Een eengezinswoning in Hertme komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hertme

In Hertme wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hertme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hertme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hertme

Starterswoningen in Hertme zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hertme zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hertme zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hertme? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hertme

Wil je een huis kopen in Hertme? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hertme . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hertme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hertme.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hertme.

Bekijk alle koopwoningen in Hertme. Zoek je huurwoning in Hertme? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hertme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hertme is 3.090 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hertme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hertme vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hertme

Hertme bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.