logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Borne

Begrijp de huizenprijzen in Borne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borne

Borne is een plaats in de gemeente Borne. Deze plaats telt volgens het CBS 24.524 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 99
Gemiddelde vraagprijs € 455.359
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Borne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borne is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borne.

Woningen recent verkocht in Borne

Er zijn recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borne. Een eengezinswoning in Borne komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borne

In Borne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Borne

Starterswoningen in Borne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borne

Wil je een huis kopen in Borne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borne . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borne.

Bekijk alle koopwoningen in Borne. Zoek je huurwoning in Borne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borne is 3.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.968 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Borne

Borne bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.