Huizenprijzen en de huizenmarkt Borne in Borne

Begrijp de huizenprijzen in Borne Borne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borne Borne

Borne is een wijk in de plaats Borne binnen de gemeente Borne. Deze wijk telt volgens het CBS 20.845 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.825 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 447.825
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Borne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borne is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borne.

Woningen recent verkocht in Borne

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borne. Een eengezinswoning in Borne komt het meest (78%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borne

In Borne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Borne

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Borne vergeleken met de Borne en Nederland.

Huizenprijzen in Borne Borne

Starterswoningen in Borne Borne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borne Borne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borne Borne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borne Borne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borne Borne

Wil je een huis kopen in Borne Borne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borne Borne . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borne.

Bekijk alle koopwoningen in Borne Borne. Zoek je huurwoning in Borne Borne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borne is 3.057 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.980 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Borne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Borne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Borne

Bornsche Maten Borne Centrum 't Wensink Noord 't Wensink Zuid Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving Lettersveld I Lettersveld II Tichelkamp Stroom-Esch Verspreide huizen Borne-West