Gemeente Beverwijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beverwijk

Een eerste blik op Beverwijk

Beverwijk is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.690 inwoners. Momenteel staan er 99 woningen te koop en zijn er recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Beverwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.953 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 99
Woningen recent verkocht 151
Gemiddelde vraagprijs € 350.953
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beverwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beverwijk is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Beverwijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beverwijk

Er zijn recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beverwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beverwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beverwijk. Een galerijflat in Beverwijk komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beverwijk

In Beverwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beverwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beverwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beverwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Beverwijk

Wil je een huis kopen in Beverwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beverwijk. Er staan momenteel 99 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beverwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beverwijk.

Huizenprijzen in Beverwijk

Starterswoningen in Beverwijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beverwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beverwijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beverwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beverwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beverwijk is 2.982 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.974 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Beverwijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Beverwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beverwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beverwijk

De gemeente Beverwijk telt 2 plaatsen.

Beverwijk Wijk aan Zee

Alle wijken van Beverwijk

Beverwijk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen