Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Beverwijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Beverwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Beverwijk

Beverwijk is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.690 inwoners. Momenteel staan er 83 woningen te koop en zijn er recent 174 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beverwijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 289.105.

Woningen te koop 83
Woningen recent verkocht 174
Gemiddelde vraagprijs € 407.314
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 289.105
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beverwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beverwijk is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beverwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beverwijk.

Woningen recent verkocht in Beverwijk

Er zijn recent 174 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beverwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beverwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beverwijk. Een eengezinswoning in Beverwijk komt het meest (34%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beverwijk

In Beverwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beverwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beverwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Beverwijk

Starterswoningen in gemeente Beverwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Beverwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Beverwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Beverwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Beverwijk

Wil je een huis kopen in gemeente Beverwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Beverwijk . Er staan momenteel 83 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beverwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beverwijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Beverwijk. Zoek je huurwoning in gemeente Beverwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beverwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beverwijk is 3.812 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.793 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beverwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beverwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beverwijk

De gemeente Beverwijk telt 2 plaatsen.

Beverwijk Wijk aan Zee

Wijken van Beverwijk

Beverwijk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.