De Huizenmarkt in Beverwijk (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beverwijk

Woningmarkt Beverwijk

Beverwijk is een plaats in de gemeente Beverwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 45.690 inwoners. Momenteel staan er 140 woningen te koop en zijn er recent 285 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beverwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 392.490 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 140
Woningen recent verkocht 285
Gemiddelde vraagprijs € 392.490
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beverwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beverwijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beverwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beverwijk.

Woningen recent verkocht in Beverwijk

Er zijn recent 285 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beverwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beverwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beverwijk. Een eengezinswoning in Beverwijk komt het meest (34%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beverwijk

In Beverwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beverwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beverwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beverwijk
Binnenring: Nederland

Beverwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Beverwijk

Wil je een huis kopen in Beverwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beverwijk . Er staan momenteel 140 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beverwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beverwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beverwijk. Zoek je huurwoning in Beverwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beverwijk

Starterswoningen in Beverwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beverwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beverwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beverwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beverwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beverwijk is 3.722 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.593 euro).

Leeftijden Beverwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beverwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beverwijk

Beverwijk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.