logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Beemd in Heesch

Begrijp de huizenprijzen in De Beemd Bernheze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Beemd Bernheze

De Beemd is een buurt in de wijk Kern Heesch en plaats Heesch binnen de gemeente Bernheze. Deze buurt telt volgens het CBS 12.915 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Beemd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.940 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 603.940
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Beemd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Beemd is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Beemd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Beemd.

Woningen recent verkocht in De Beemd

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Beemd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Beemd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Beemd. Een eengezinswoning in De Beemd komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Beemd

In De Beemd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Beemd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Beemd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Beemd Bernheze

Starterswoningen in De Beemd Bernheze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Beemd Bernheze zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Beemd Bernheze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Beemd Bernheze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Beemd Bernheze

Wil je een huis kopen in De Beemd Bernheze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Beemd Bernheze . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Beemd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Beemd.

Bekijk alle koopwoningen in De Beemd Bernheze. Zoek je huurwoning in De Beemd Bernheze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Beemd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Beemd is 3.496 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.614 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Beemd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Beemd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Beemd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Beemd. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Heesch in de gemeente Bernheze.

't Dorp Oranjebuurt 't Vijfeiken Schoonstraat Kennedystraat Den Berg Heelwijk Componistenbuurt Monseigneur van Den Hurklaan Buitenpas - Noordrand De Velft Bekerbuurt Wagnerplein Het Rul De Zeis Graanbuurt De Hoef 1 De Hoef 2 Broekhoek - Middelste Groes De Beemd

Alle straten van De Beemd

De Beemd bestaat uit 45 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.