Huizenmarkt De Beemd in Heesch (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Beemd

Woningmarkt De Beemd

De Beemd is een buurt in de wijk Kern Heesch en plaats Heesch binnen de gemeente Bernheze. Deze buurt telt volgens het CBS 12.210 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Beemd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 563.048 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 563.048
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in De Beemd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Beemd is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Beemd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Beemd.

Woningen recent verkocht in De Beemd

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Beemd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Beemd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Beemd. Een eengezinswoning in De Beemd komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Beemd

In De Beemd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Beemd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Beemd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Beemd
Binnenring: Nederland

De Beemd waar ligt dat?

Woningen te koop De Beemd

Wil je een huis kopen in De Beemd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Beemd . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Beemd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Beemd.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Beemd. Zoek je huurwoning in De Beemd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Beemd

Starterswoningen in De Beemd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Beemd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Beemd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Beemd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Beemd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Beemd is 3.567 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.526 euro).

Leeftijden De Beemd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Beemd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Beemd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Beemd. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Heesch in de gemeente Bernheze.

't Dorp Oranjebuurt 't Vijfeiken Schoonstraat Kennedystraat Den Berg Heelwijk Componistenbuurt Monseigneur van Den Hurklaan Buitenpas - Noordrand De Velft Bekerbuurt Wagnerplein Het Rul De Zeis Graanbuurt De Hoef 1 De Hoef 2 Broekhoek - Middelste Groes De Beemd

Alle straten van De Beemd

De Beemd bestaat uit 43 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.