Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heeswijk-Dinther

Begrijp de huizenprijzen in Heeswijk-Dinther met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther is een plaats in de gemeente Bernheze. Deze plaats telt volgens het CBS 30.560 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeswijk-Dinther. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 656.023 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 656.023
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Heeswijk-Dinther

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeswijk-Dinther is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeswijk-Dinther moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeswijk-Dinther.

Woningen recent verkocht in Heeswijk-Dinther

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeswijk-Dinther. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeswijk-Dinther.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeswijk-Dinther. Een eengezinswoning in Heeswijk-Dinther komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeswijk-Dinther

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeswijk-Dinther (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heeswijk-Dinther

Starterswoningen in Heeswijk-Dinther zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heeswijk-Dinther zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeswijk-Dinther zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heeswijk-Dinther? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heeswijk-Dinther

Wil je een huis kopen in Heeswijk-Dinther? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeswijk-Dinther . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeswijk-Dinther alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeswijk-Dinther.

Bekijk alle koopwoningen in Heeswijk-Dinther. Zoek je huurwoning in Heeswijk-Dinther? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heeswijk-Dinther

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeswijk-Dinther is 3.354 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heeswijk-Dinther

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeswijk-Dinther vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.