De Huizenmarkt in Loosbroek (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loosbroek

Woningmarkt Loosbroek

Loosbroek is een plaats in de gemeente Bernheze. Deze plaats telt volgens het CBS 30.560 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 548.445 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 548.445
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Loosbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loosbroek is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loosbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loosbroek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loosbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loosbroek. Een eengezinswoning in Loosbroek komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loosbroek

In Loosbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loosbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loosbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loosbroek
Binnenring: Nederland

Loosbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Loosbroek

Wil je een huis kopen in Loosbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loosbroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loosbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loosbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loosbroek. Zoek je huurwoning in Loosbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loosbroek

Starterswoningen in Loosbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loosbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loosbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loosbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loosbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loosbroek is 3.539 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro).

Leeftijden Loosbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loosbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loosbroek

Loosbroek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.